فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار و فایل های مورد نیاز دیگر

  • ۰
  • ۰
پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) دسته بندی دام و طیور فرمت فایل doc حجم فایل 1023 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 43 دریافت فایل فروشنده فایل کد کاربری 6017 تمام فایل ها پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 51- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 61 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 6محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 71 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 71 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 7مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 81- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 82- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10تعریف:...................................................................................................................................................................... 10صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 13بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی.......................................................................................................... 13جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 14مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 15فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16جدول 1 صادرات محصول.................................................................................................................................... 17جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل........................................................................................................... 17نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی................................................................................................. 18جدول 3 تاسیسات برق........................................................................................................................................... 19جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه.......................................................................................................................... 19جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی............................................................................. 19جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی................................................................................................................... 20پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :............................................................................................................ 20جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 21جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز...................................................................................................................... 21جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح................................................................................................................. 22جدول 10 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 22جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه......................................................................................................... 23جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 23جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن................................................................................................... 24جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................................ 24جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی...................................................................................................... 25جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 25جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری.......................................................................................................... 26جدول 18 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 26جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 27جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی........................................................................................................... 27جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی......................................................... 28جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 28جدول 23 برآورد سرمایه ثابت............................................................................................................................... 29جدول 24 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 29براورد سرمایه گذاری کل......................................................................................................................................... 30جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 30جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 31جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 31جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 32جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 32جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 33جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید............................................................................................................... 33برآورد هزینه های کلی تولید.................................................................................................................................... 34محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 34جدول 32 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 34محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 35محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 35محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر................................................................................................................... 35محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 36نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 36دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 36محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 37محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 37محاسبه سطح زیر بنای سرانه.................................................................................................................................. 37محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 38نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................ 38درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 38نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................ 39محاسبه شاخص های بهره وری طرح..................................................................................................................... 39نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 39نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 39جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان).................................................................................................................... 40فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 41نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 42خلاصه طرح :در این طرح به بررسی دودی و شور کردن ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .1- 1 مقدمه :یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید .همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند .هدف های اصلی دود کردن عبارتند از :دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :دودی و شور کردن ماهیمحل اجرا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 25 نفر میباشد .مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران- حداقل سن 18 سال تمام- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم2- اشخاص حقوقی- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشورمدارک مورد نیاز:1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستایی استان.2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی7- پوشه فنردار8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواستگزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهیبراساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در دودی و شور کردن ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد . پروژه کارافرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهیکارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیدانلود پروژه کارگاه دودی و شور کردن ماهیدانلود کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیطرح توجیه فنی کارگاه دودی و شور کردن ماهیتوجیه اقتصادی کارگاه دودی و شور کردن ماهیکارگاه دودی و شور کردن ماهیکارگاهدودی
  • ۹۶/۰۶/۱۸
  • esi bol