پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی
پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی دام و طیور فرمت فایل doc حجم فایل 1023 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 43
دریافت فایل
فروشنده فایل
کد کاربری 6017
تمام فایل ها
پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 51- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 61 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 6محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 71 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 71 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 7مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 81- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 82- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10تعریف:...................................................................................................................................................................... 10صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 13بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی.......................................................................................................... 13جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 14مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 15فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16جدول 1 صادرات محصول.................................................................................................................................... 17جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل........................................................................................................... 17نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی................................................................................................. 18جدول 3 تاسیسات برق........................................................................................................................................... 19جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه.......................................................................................................................... 19جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی............................................................................. 19جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی................................................................................................................... 20پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :............................................................................................................ 20جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 21جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز...................................................................................................................... 21جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح................................................................................................................. 22جدول 10 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 22جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه......................................................................................................... 23جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 23جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن................................................................................................... 24جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................................ 24جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی...................................................................................................... 25جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 25جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری.......................................................................................................... 26جدول 18 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 26جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 27جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی........................................................................................................... 27جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی......................................................... 28جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 28جدول 23 برآورد سرمایه ثابت............................................................................................................................... 29جدول 24 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 29براورد سرمایه گذاری کل......................................................................................................................................... 30جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 30جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 31جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 31جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 32جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 32جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 33جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید............................................................................................................... 33برآورد هزینه های کلی تولید.................................................................................................................................... 34محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 34جدول 32 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 34محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 35محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 35محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر................................................................................................................... 35محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 36نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 36دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 36محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 37محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 37محاسبه سطح زیر بنای سرانه.................................................................................................................................. 37محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 38نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................ 38درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 38نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................ 39محاسبه شاخص های بهره وری طرح..................................................................................................................... 39نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 39نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 39جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان).................................................................................................................... 40فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 41نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 42خلاصه طرح :در این طرح به بررسی دودی و شور کردن ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .1- 1 مقدمه :یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید .همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند .هدف های اصلی دود کردن عبارتند از :دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :دودی و شور کردن ماهیمحل اجرا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 25 نفر میباشد .مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران- حداقل سن 18 سال تمام- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم2- اشخاص حقوقی- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشورمدارک مورد نیاز:1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستایی استان.2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی7- پوشه فنردار8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواستگزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهیبراساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در دودی و شور کردن ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
پروژه کارافرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهیکارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیدانلود پروژه کارگاه دودی و شور کردن ماهیدانلود کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهیطرح توجیه فنی کارگاه دودی و شور کردن ماهیتوجیه اقتصادی کارگاه دودی و شور کردن ماهیکارگاه دودی و شور کردن ماهیکارگاهدودی
- ۹۶/۰۶/۱۸