فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار و فایل های مورد نیاز دیگر

  • ۰
  • ۰
پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان (با ظرفیت 300 تن در سال) پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل doc حجم فایل 652 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 40 دریافت فایل فروشنده فایل کد کاربری 6017 تمام فایل ها پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش - 1 مقدمه :از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط 2صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه دام را دچار مشکل نماید. لذا ایجاد واحدهای کارخانه تولیدی پودر گوشت و استخوان بسیار ضروری به نظر می رسد.علاوه بر مطالب عنوان شده، پودر گوشت مصرف صنعتی داشته و روغن حاصله نیز در صنعت صابون سازی بکار می رود و نیز در شرایطی است که نیاز عمده جامعه به صنعت مذکور کاملاً مشهود می باشد. لذا همین مطلب نیز بر اهمیت اجرای چنین طرح هایی در کشور می افزاید.1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید الکترود پودر گوشت واستخوان با ظرفیت 300 تن در سال1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولیدپودر گوشت و استخوان برای دام ها می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن اینکه کارخانه های تولید دان گاهی اوقات تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 17 نفر میباشد .تاریخچه و سابقه مختصر طرح :کمبودهای پودر گوشت واستخوان:پودر گوشت واستخوان از لحاظ MetوTrp بسیار فقیر استاین اسیدآمینه ها بیشترین دلیل محدودیت در استفاده از MBM در جیره می باشد بطوری که max آن در جیره مرغان تخمگذار 15% میباشددلیل ان به این خاطر است که به عنوان یک مکمل قادربه جبران کمبودجیره های غذایی طیور که عمدتا بر مبنای دانه غلات استواراست نمی باشد . این مطلب بخصوص زمانی که قسمت اعظم جیره طیور راذرت تشکیل بدهد بیشتر نمود پیدا می کند .پودر گوشت و استخوان را کمتر برای حیوانات نشخوار کننده استفاده می کنند چرا که مقبولیت و مزایای ان برای این حیوانات کمتر است2)روش مرطوب:قرار دادن در زیر فشار مستقیم بخار اب ،جدا کردن چربی و تهیه خمیر گوشت و استخوان به وسیله دستگاههای خشک وله کننده .- در هر دو روش حرارت مناسب نقش حساسی در این فراورده دارد وهمه عملیات باید با استرلیزاسیون کامل مواد اولیه توام باشد ودر عین حال نباید حرارت به حدی باشد که بر روی پروتین های گوشت اثر نامطلوبی گذاشته وارزش بیولوژیکی آن را کم کند .- درمیزان چربی این فراورده باید دقت شودچرا که زیاد بودن چربی باعث اکسیداسیون ان در مدت نگهداری شده و باعث نقصان اسید امینه ها و مخصوصا کاهش مقدارMet وLys ان شده وهمچنین باعث تخریب بعضی ویتامین های گروه B می شودمختصری درباره ی عمل آوری استخوان :تهیه پودراستحوان به 2روش انجام می شود .غیر صنعتیروش پختن و عملیات حرارتیصنعتیروش شیمیایی روش غیر صنعتی شامل مراحل زیر می باشد :1. خشک کردن کامل استخوانها به صورت طبیعی2. جمع کردن استخوانها در یک نقطه وافرودن مواد سوختنی و اتش زدن انها3. پودر کردن بقایای مرحله دوم به وسیله دسگاه آسیاب و تهیه پودر استخواندر صورتی که روش صنعتی به گونه ای دیگر می باشد که عبارت است از :1) روش پختن و عملیات حرارتی :الف :. قرار دادن استخوان-های جمع اوری شده دردیگهای سر باز. پختن به مدت طولانی در آب جوش. گرفتن چربی. خشک کردن کامل استخوان ها. خرد کردن به وسیله دستگاهای خرد کنندهب :· قرار دادن استخوان های جمع آوری در داخل اتوکلاو· پختن به وسیله بخاروفشار 1Kg· جدا کردن چربی· خشک کردن کامل· خرد کردن به وسیله دستگاههای خرد کنندهطول مدت روشنایی 24 ساعت در روز .سه آزمایش با سه جیره متفاوت انجام دادند که به آزمایش 1و2 سه گروه 5 جوجه ای اختصاص دادند و برای آزمایش 3 ، چهار گروه 5جوجه ای اختصاص دادند .پیش جیره ای (pretest dait ) که یک هفته بعد از هچ استفاده شده بود 24% پروتئین داشت و بعد از یک دوره شبانه بدون غذا بودن جوجه ها وزن شدند و مشخصات و وزن آنها بصورت باند ، در روی بالهای جوجه ها نصب شدند . و از 8 تا 17 روز بعد از هچ از سه جیره ی مورد آزمایش برای جوجه ها استفاده کردند و افزایش وزن را سنجیدند .گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از تولید پودر گوشت و استخوانبر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید پودر گوشت و استخوان به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم .جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند پودر گوشت و استخوان که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد . پروژه کارافرینی تولید پودر گوشت و استخوان با ظرفیت 300 تن در سالطرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان با ظرفیت 300 تن در سالکارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان با ظرفیت 300 تن در سالدانلود پروژه تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)دانلود کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)طرح توجیه فنی تولید پودر گوشت
  • ۹۶/۰۵/۰۴
  • esi bol

نظرات (۲)

  • http://artiesheward.jimdo.com/
  • Highly descriptive post, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?
  • What causes painful Achilles tendon?
  • Hi, Neat post. There's an issue together with your website in internet explorer,
    could test this? IE nonetheless is the market chief and a large
    portion of people will leave out your great writing due to this problem.