فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار و فایل های مورد نیاز دیگر

  • ۰
  • ۰
پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه در 59 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل doc حجم فایل 1309 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 59 دریافت فایل فروشنده فایل کد کاربری 6017 تمام فایل ها پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه در 59 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 5فصل اول..................................................................................................................................................................... 6کلیات.......................................................................................................................................................................... 61- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 71 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 8محل اجزا :.................................................................................................................................................................. 81 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 81 – 4 – دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................... 81 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :.............................................................................................................. 81 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 9انواع محصولات تولیدی :........................................................................................................................................... 9انواع شیر.................................................................................................................................................................... 9انواع ماست............................................................................................................................................................... 10انواع خامه................................................................................................................................................................. 10تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :............................................................................................... 10انواع فراورده های لبنی............................................................................................................................................ 11شیر :......................................................................................................................................................................... 12مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر..................................................................................................................... 12ترش شدن................................................................................................................................................................ 13شیر استریلیزه........................................................................................................................................................... 14شیر گاو..................................................................................................................................................................... 15توزیع شیر................................................................................................................................................................. 15انواع شیر.................................................................................................................................................................. 16شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:.................................................................................................... 16پاستوریزه کردن :...................................................................................................................................................... 17پاستوریزه کردن شیر................................................................................................................................................ 17دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام.................................................................................................... 19آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟.......................................................................................................................... 20ماست........................................................................................................................................................................ 21تاریخچه.................................................................................................................................................................... 21تخمیر و خواص شیمیایی........................................................................................................................................ 22انواع ماست............................................................................................................................................................... 23طرز تهیه ماست........................................................................................................................................................ 24مواد لازم:.................................................................................................................................................................. 24بنابراین مراحل تهیه? ماست به ترتیب بدین شرح است:......................................................................................... 25ارزش غذایی............................................................................................................................................................. 26خامه :....................................................................................................................................................................... 27انواع خامه................................................................................................................................................................. 27خامه ترش................................................................................................................................................................ 28شماره تعرفه گمرکی :.............................................................................................................................................. 29استاندارد های ملی محصولات :.............................................................................................................................. 29ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :............................................................................................................................. 30ویژگی های میکروبیولوژی :.................................................................................................................................... 30برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92............................................................................................................ 30فصل دوم.................................................................................................................................................................. 31روش انجام کار......................................................................................................................................................... 31گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 32بازدید از شرکت کاله................................................................................................................................................ 32تجهیزات فرآیند شیر :............................................................................................................................................. 32برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :..................................................................................................................... 33فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 33وسایل نقلیه مورد نیاز :............................................................................................................................................ 34برآورد مواد اولیه مورد نیاز :.................................................................................................................................... 34برنامه زمان بندی اجرای طرح :.............................................................................................................................. 35مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 36برآورد زمین و محوطه سازی :................................................................................................................................ 36برآورد ساختمان سازی :.......................................................................................................................................... 37روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 37فصل سوم................................................................................................................................................................. 38امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 38برآورد هزینه های زمین :......................................................................................................................................... 39برآورد هزینه های ساختمان سازی :........................................................................................................................ 39برآورد هزینه های محوطه سازی :........................................................................................................................... 40جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :......................................................................... 40برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................................. 41برآورد سرمایه ثابت :............................................................................................................................................... 41برآورد سرمایه در گردش :....................................................................................................................................... 42برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :.......................................................................................................... 42برآورد سرمایه گذاری کل :...................................................................................................................................... 42نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :....................................................................................................................... 43برآورد هزینه های استهلاک :................................................................................................................................... 43برآورد هزینه های غیر عملیاتی :.............................................................................................................................. 44برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :................................................................................................................ 44برآورد هزینه های عملیاتی :..................................................................................................................................... 45برآورد هزینه های ثابت تولید :................................................................................................................................ 45برآورد هزینه های متغییر تولید :.............................................................................................................................. 46برآورد هزینه های کل تولید :................................................................................................................................... 46محاسبه قیمت تمام شده :........................................................................................................................................ 47برآورد قیمت فروش :.............................................................................................................................................. 47برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :......................................................................................................................... 48برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :............................................................................................................... 48برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :................................................................................................................... 49برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :.................................................................................................................... 50برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :.................................................................................................. 51برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :.............................................................................. 51برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :.................................................................................................................. 52محاسبه فروش کل :.................................................................................................................................................. 52محاسبه سود سالیانه :............................................................................................................................................... 52هزینه تولید در نقطه سر به سر :.............................................................................................................................. 53محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :..................................................................................................................... 53محاسبه زمان بازگشت سرمایه :............................................................................................................................... 53درصد بازگشت سرمایه :.......................................................................................................................................... 53دوره برگشت سرمایه :............................................................................................................................................. 54محاسبه فروش سرانه :............................................................................................................................................. 54محاسبه سطح زیر بنای سرانه :................................................................................................................................ 54محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :....................................................................................................................... 55فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 56جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 56خلاصه جدول سود و زیان :.................................................................................................................................... 57نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 58خلاصه طرح :در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .1 مقدمه :لبنیات به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که از شیر تولید می‌شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و... هم استفاده می‌شود. با این که بسیاری از مواد غذایی کلسیم دارند، اما فرآورده‌های لبنی بهترین منبع کلسیم به شمار می‌آیند. بدن انسان کلسیم را برای ساختن دندان های سالم و استخوان بندی قوی استفاده می‌کند. قلب، ماهیچه‌ها و سیستم اعصاب برای انجام وظایف درست خود به کلسیم نیاز دارند . یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم خطر بیماری های متعددی از جمله پوکی استخوان را کاهش می‌دهد. فرآورده‌های لبنی همچنین پروتئین، ویتامین های گروه Bو دیگر مواد لازم برای بدن نظیر سلنیوم، روی، فسفر، پتاسیم و منیزیم را تأمین می‌کند. شیر سرشار از ویتامین D است که به جذب کلسیم در روده کوچک کمک می‌کند. شیر کم چرب هم حاوی ویتامین A است که در شیری که چربی آن گرفته شده وجود ندارد. تمامی فرآورده‌های لبنی چربی بالایی دارند، بویژه چربی هایی که موجب افزایش کالری می‌شوند. فرآورده‌هایی که از شیر کم چرب و شیر اشباع شده اند دارای همان فواید هستند؛ البته چربی و کالری اضافی آنها گرفته می‌شود. برخی از فرآورده‌های لبنی دارای باکتری های مفیدهستند. این باکتری ها در تهیه محصولات لبنی مثل ماست و شیر به کار می‌روند که به حفظ تعادل باکتری های موجود در روده کوچک کمک می‌کنند. در ضمن برای افرادی که در هضم لاکتوز شیر مشکل دارند ، احتمالاً هضم فرآورده‌های آن نظیر ماست و... آسان تر خواهد بود. این باکتری ها می‌توانند به حفظ سلامت در برابر سرطان و بالا رفتن کلسترول کمک کنند.1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهمحل اجزا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :تولید شیر پاستوریزه ، ماست و خامه که از جمله کالاهای پر مصرف در جامعه هستند همچنان به عنوان یکی از نیازهای تولیدی در جامعه ما مطرح هستند ، تولید شیر با کیفیت بالا و در بسته بندی های متنوع می تواند مشتری را به سمت خود جذب نماید ، همچنین تولید ماستی که اشکالات وارده به ماست های موجود در بازار را نداشته باشد می تواند نگاه ها را به سمت خود جلب نماید ...1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :1 – خودکفایی2 – اشتغالزایی مناسب3 – سوددهی ایده آل1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 60 نفر میباشد .انواع فراورده های لبنیشیر که پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن با مقادیر متفاوت از چربی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.خامه، چربی شیر است که به سرشیر هم معروف است.خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترش شده است.شیرخشک، با حذف آب شیر به دست می آید.شیر غنی شده، شیری است که با تبخیر آب آن، غلیظ شده است و معمولاً به آن شکر هم اضافه می کنند.کره، همان چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می شود.پنیر را از راه جامد کردن شیر تهیه می کنند. سپس این بخش جامد را از آب پنیر جدا کرده و می گذارند تا عمل بیاید. این کار معمولاً توسط باکتری یا مایه پنیر صورت می گیرد.ماست، شیری است که بوسیله باکتری استروپتوکوک ترش شده است.بستنی، خامه ایست که به آرامی یخ بسته است.شیر :شیر مایعی مغذی است که از ترشح غدد پستان در پستانداران ماده به دست می آید. شیر در درجه ی اول، منبع تغذیه نوزاد پستانداران می باشد، تا زمانی که این نوزادان قادر شوند تا انواع مواد غذایی را هضم کنند.البته این واژه به شیره سفیدی که از میوه نارگیل به دست می آید هم اطلاق می شود. اما اغلب وقتی از واژه ی شیر استفاده می کنیم، منظورمان شیر حیوانات است که انواع غذاها و دسرها از آن تهیه می شود؛ به علاوه این که سرشار از مواد مغذی است.شیری که در پستان انسان تولید می شود (بعد از بچه دار شدن) معمولاً فقط غذای نوزاد است و استفاده دیگری از آن نمی کنند.بنابراین مراحل تهیه? ماست به ترتیب بدین شرح است:شیر پاستوریزه را روی حرارت بگذارید تا دمایش به ?? درجه سانتی گراد برسد. وقتی به این دما رسید، به مدت دو دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا میکروب‌های آن نابود شوند.این شیر پاستوریزه شده را داخل ظرف بلند و کاملاً استریل شده‌ای بریزید و اجازه دهید تا خنک شود و دمایش به ?? درجه سانتی گراد برسد.نصف فنجان (معادل ??? میلی لیتر) ماست گرم به شیر اضافه نموده و روی ظرف را کاملاً به پوشانید.تقریباً ? ساعت بعد، مخلوط ما تبدیل به یک ماست شل و قابل خوردن شده است؛ به شرطی که دمای مخلوط در تمام این مدت، دقیقا ?? درجه سانتی گراد باشد.اگر وسیله‌ای برای کنترل دمای مخلوط ندارید، می‌توانید این مخلوط را داخل فری که تنها شمعک آن روشن است قرار دهید. هرچه دمای مخلوط از ?? درجه کمتر باشد، مدت بیشتری طول می‌کشد که ماست جامد شود. ماست زمانی آماده‌است که وقتی ظرف را کج می‌کنید، دیگر حالت آبکی نداشته باشد و به راحتی تکان نخورد.برای تخمیر شیر، دما بسیار با اهمیت می‌باشد که برای مدت چند ساعت، دمای شیر باید ?? درجه سانتی گراد باقی بماند. در تهیه? صنعتی ماست، ثابت ماندن شیر در این دما را دستگاه‌های ماست سازی انجام می‌دهند. همچنین مسئله? پاکیزگی و عاری بودن ظروف و وسایل از هر گونه آلودگی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. پروژه کارافرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهطرح توجیهی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهکارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهدانلود پروژه کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهدانلود کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزهطرح توجیه فنی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه
  • ۹۶/۰۶/۱۲
  • esi bol