پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگور
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگور در 54 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل doc حجم فایل 1788 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 54
دریافت فایل
فروشنده فایل
کد کاربری 6017
تمام فایل ها
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگور در 54 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 51- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 61 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 81 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 81 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 9شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 91- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 92- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 10مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 11تعریف:...................................................................................................................................................................... 11صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12فصل دوم - روش انجام کار.................................................................................................................... 13گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14بازدید از کارخانه تولید روغن هسته انگور............................................................................................................ 14جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 16روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 17فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 18جدول 1 میزان اسیدهای موجود در روغن هسته انگور......................................................................................... 19جدول 2 خصوصیات شیمیایی روغن هسته انگور................................................................................................. 19جدول 3 خصوصیات فیزیکی روغن هسته انگور................................................................................................... 20جدول 4 میزان درجه حرارت روغن ها در حین ذخیره سازی ، انتقال ، بارگیری و تخلیه................................. 21جدول 5 میزان واردات در سال 79....................................................................................................................... 22جدول 6 میزان واردات در سال 80...................................................................................................................... 22جدول 7 میزان واردات در سال 81....................................................................................................................... 23جدول 8 میزان واردات سال 82............................................................................................................................. 23جدول 9 میزان واردات در سال 83...................................................................................................................... 24جدول 10 میزان واردات در سال 84..................................................................................................................... 25نمودار 1 روند واردات روغن در طی سال های اخیر............................................................................................ 26جدول 11 مشخصات وارد کنندگان روغن هسته انگور......................................................................................... 26جدول 12 استانداردهای بین المللی برای خواص فیزیکی و شیمیایی روغن هسته انگور................................... 27جدول 13 آلاینده های فلزی................................................................................................................................... 27جدول 14 ویژگی های کیفی روغن پالایش شده هسته انگور................................................................................ 28جدول 15 استانداردهای بین المللی برای دانه های روغنی................................................................................... 29جدول 16 قیمت محصولات شرکت....................................................................................................................... 30جدول 17 قیمت روغن هسته انگور...................................................................................................................... 30جدول 18 توزیع محصولات و دانه های روغنی در خاورمیانه (1000 تن)......................................................... 31جدول 19 توزیع محصولات و دانه های روغنی در اروپا (1000 تن).................................................................. 32نمودار 2 مصرف انواع دانه های روغنی در دنیا..................................................................................................... 33جدول 20 بررسی واحدهای تولیدی در دست اجرا.............................................................................................. 33جدول 21 ترکیبات انگور........................................................................................................................................ 34جدول 22 (صد هکتار)........................................................................................................................................... 34جدول 23 سطح زیر کشت میزان تولید انگور کشور (سال زراعی 1381 – 1382).......................................... 35چارت مواد حاصل از تفاله انگور............................................................................................................................ 36چارت واحد استخراج روغن از هسته انگور.......................................................................................................... 36شکل 1 سیستم پرس سرد....................................................................................................................................... 37شکل 2 سیستم پرس سرد دوار............................................................................................................................... 37شکل 3 شستشو دهنده دوار.................................................................................................................................... 38شکل 4 سیستم تمیز کردن دانه............................................................................................................................... 38شکل 5 واحد تصفیه روغن...................................................................................................................................... 39شکل 6 فیلتر پرس................................................................................................................................................... 40نمودار توزیع سطح بارور انگور استان ها نسبت به کل کشور (سال 82).............................................................. 40جدول 24 نرخ روغن خام....................................................................................................................................... 41جدول 25 دستمزد روغن یارانه ای......................................................................................................................... 41جدول 26 نرخ فروش روغن یارانه ای در حد تناژ مصوب................................................................................... 42جدول 27 میزان توزیع روغن براساس بسته بندی................................................................................................. 42جدول 28قیمت روغن های گیاهی (فروش آزاد )................................................................................................. 43شکل 7 سالن آماده سازی هسته انگور.................................................................................................................... 43جدول 29 مشخصات فنی دستگاه روغن کشی شرکت الکترولوکس ساخت کشور سوئد – مدل 20................. 44شکل 8 سیستم پرس سرد مدل 180 با ظرفیت 5 تن در روز برای همه دانه های روغنی شرکت زیت کرمان. 45شکل 9 سیستم پرس روغن مدل های 140 – 400 شرکت زیت کرمان.............................................................. 46شکل 10 سیستم پرس سرد استخراج روغن سویا – شرکت زیت کرمان.............................................................. 46جدول 30 محوطه سازی......................................................................................................................................... 47جدول 31 ساختمان................................................................................................................................................. 47جدول 32 هزینه های قبل از بهره برداری.............................................................................................................. 48جدول 33 برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات................................................................................................ 48جدول 34 برآورد حقوق و دستمزد........................................................................................................................ 49جدول 35 هزینه تعمیر و نگهداری و استهلاک...................................................................................................... 50جدول 36 هزینه های ثابت و متغیر تولید............................................................................................................... 50جدول 37 هزینه ماشین آلات و تجهیزات.............................................................................................................. 51فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.............................................................. 52نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 53خلاصه طرح :در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .1 مقدمه :این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید . روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال هاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود .روغن هسته انگور از هسته های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرد .روغن هسته انگور صد در صد طبیعی است و هیچ ماده ی شیمیایی به آن اضافه نمی شود این روغن برخلاف روغن های دیگر دود نمی کند و نمی سوزد . نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد و به همین دلیل و آنچه در زیر به آن اشاره خواهد شد مورد تحسین همگان قرار گرفته است .این روغن منبع سرشاری از ویتامین E است که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود . مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن هسته انگور ، تقریباً نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تامین می کند . روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید لینولئیک یعنی 68 تا 76 درصد است . این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می شود که بدن قادر به تولید آن نیست . این روغن دارای pronathrocynidins که نوعی از آنتی اکسیدان های بسیار خوب است ، بافت ها و نسوج بدن را از جراحت و آسیب ها محافظت می کند و دانه های انگور و عصاره آن منبع اصلی این مواد هستند . جالب است بدانیم که روغن هسته انگور به طور طبیعی فاقد کلسترول است .این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یا HDL دارد میزان کلسترول مضر یا LDL و تری گلیسیرید (نمک های آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب ) را کاهش می دهد و به همین دلیل راهی مناسب برای پایین آوردن چربی های اشباع شده است و در نتیجه سبب کاهش خطرات ناشی از بیماری های قلب و عروق خصوصاً تصلب شرائین می شود . این روغن به خاطر خاصیت نرم کنندگی ، در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد . از این روغن برای حالت دهنده مو استفاده می شود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود .برای تهیه ماده ی اولیه این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر با استفاده از هسته انگور مانع از آلودگی محیط زیست می شود .از این روغن در سالادها و انواع غذاها ، برای تهیه شیرینی ، گریل و سرخ کردن استفاده می شود . درجه حرارت مناسب برای روغن هسته انگور از سایر روغن ها مثل روغن زیتون ، کنجد و کانولا بیشتر است . چنانچه غذای تهیه شده با روغن هسته انگور را در یخچال نگهداری کنیم روغن آن سفت و سخت نمی شود . مصرف این روغن بسیار اقتصادی تر از سایر روغن هاست ، چرا که فقط نصف تا ثلث روغن هسته انگور در مقایسه با روغن های دیگر برای پخت و پز مورد نیاز است . این روغن گیاهی جایگزین مناسبی است برای سایر روغن ها که در تهیه سالاد و انواع پخت و پز و ختی تهیه شیرینی استفاده می شوند .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید روغن دانه انگورمحل اجرا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 25 نفر میباشد .مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران- حداقل سن 18 سال تمام- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم2- اشخاص حقوقی- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشورگزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از کارخانه تولید روغن هسته انگوربراساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید روغن هسته انگور به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید روغن هسته انگور استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
پروژه کارافرینی کارگاه تولید روغن دانه انگورطرح توجیهی کارگاه تولید روغن دانه انگورکارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگوردانلود پروژه کارگاه تولید روغن دانه انگوردانلود کارآفرینی کارگاه تولید روغن دانه انگورطرح توجیه فنی کارگاه تولید روغن دانه انگورتوجیه اقتصادی کارگاه تولید روغن دانه انگورکارگاه تولید روغن دانه انگورکارگاهتولید
- ۹۶/۰۶/۱۲
I will bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite certain I will learn lots of new stuff right here!
Best of luck for the next!