پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل doc حجم فایل 1297 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 48
دریافت فایل
فروشنده فایل
کد کاربری 6017
تمام فایل ها
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 51- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 61 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 71 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 71 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 91- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 92- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10تعریف:...................................................................................................................................................................... 11صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 13گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده................................................................................................................ 14جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 16روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 17جدول 1 نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام........................................................................................................... 18جدول 2 ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی........................................................................................ 18جدول 3 بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها.................................................................................................................... 19جدول 4 افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی............................................................................................. 19شکل 1 سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال 2001.............................................................. 20شکل 2 میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (1997- 2003).............................................................. 20جدول 5 جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال 1996................. 21جدول 6 مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های 1978 تا 1996 بر حسب هزار تن.... 21جدول 7 نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های 1995 و 2000 و 2001 و 2002 (هزار تن) 22جدول 8 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385................................... 22جدول 9 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 %............................................................... 23جدول 10 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385............................................ 24واردات سال 1379................................................................................................................................................. 24واردات سال 1380................................................................................................................................................. 24واردات سال 1381................................................................................................................................................. 25واردات سال 1382................................................................................................................................................. 25واردات سال 1383................................................................................................................................................. 26نمودار روند واردات نمک از سال 1379 تا 1383............................................................................................... 26جدول 11 میزان تولید نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379................................................................. 27نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های 1385 تا 1379......................................................................... 27جدول 12 میزان مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379.............................................................. 28نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379..................................................................... 28صادرات سال 1379................................................................................................................................................ 29صادرات سال 1380................................................................................................................................................ 30صادرات سال 1381................................................................................................................................................ 31نمودار روند صادرات نمک از سال 1379 – 1385............................................................................................. 33نمودار روند نیاز به محصول تا سال 1389............................................................................................................ 33نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال........................................................................................................ 34جدول 13 لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز............................................................................................. 35جدول 14 برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید....................................................................... 36جدول 15 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 37جدول 16 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 38جدول 17 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی................................................................................................ 38جدول 18 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی...................................................................................................... 39جدول 19 برآورد هزینه وسائل حمل و نقل........................................................................................................... 40جدول 20 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 40جدول 21 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت......................................................................................................... 41جدول 22 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام.................................... 41جدول 23 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 42جدول 24 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی.................................................................................................. 42جدول 25 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 43جدول 26 برآورد برق مصرفی واحد..................................................................................................................... 43جدول 27 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 44جدول 28 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 44جدول 29 برآورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 45فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.............................................................. 46نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 47خلاصه طرح :در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .- 1 مقدمه :نمک صعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است . افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با 14000 کاربرد یاد شود .عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی ، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم می شود . نمک طعام به صورت کریستال های سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است . هنگامی که دارای کریستال های بزرگ باشد بیرنگ ، شفاف یا سفید است . بررسی ساختمان بلورین اصلاح نمک بوسیله اشعه ایکس ثابت کرده است که این املاح در حالت جامد بصورت یون ، دارای ساختمان مکعبی شکل با وضعیت هشت وجهی هستند . بلورهای نمک طعام دارای نقطه ذوب و نقطه جوش بالایی بوده و نمک طعام مذاب دارای خاصیت هدایت الکتریکی زیادی است . به همین دلیل در حلال هایی که ثابت دی الکتریک بالایی دارند مانند آب کاملاً قابل تفکیک است .علاوه بر مصارف خوراکی ، نمک عامل حجیم کننده برای پاک کننده های سنتزی و استاندارد کننده های رنگ ها می باشد . در سرم سازی ، حمام های نمک و پرکننده های قرص ها و تهیه آنزیم نیز کاربرد دارد .به عنوان علف کش ، قارچ کش و ضد باکتری و میکروب نیز مصرف می شود . از اینرو نقش محافظت کنندگی خاصی در صنایع غذایی دارد . علاوه بر این ها برای سخت گیری و عمل احیا رزین های تبادل یونی نیز استفاده می شود .نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید نمک تصفیه شدهمحل اجرا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 40 نفر میباشد .مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران- حداقل سن 18 سال تمام- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم2- اشخاص حقوقی- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشورگزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شدهبراساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید نمک تصفیه شده استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
پروژه کارافرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهطرح توجیهی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهکارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهدانلود پروژه کارگاه تولید نمک تصفیه شدهدانلود کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهطرح توجیه فنی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهتوجیه اقتصادی کارگاه تولید نمک تصفیه شدهکارگاه تولید نمک تصفیه شدهکارگاهتولیدنمک
- ۹۶/۰۶/۱۸