پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی تولیدی فرمت فایل doc حجم فایل 1387 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 53
دریافت فایل
فروشنده فایل
کد کاربری 6017
تمام فایل ها
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالبعنوان شماره صفحهخلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 41- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 51 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 81 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 81 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 9شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 91- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 92- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 10مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 11تعریف:...................................................................................................................................................................... 11صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12فصل دوم - روش انجام کار................................................................................................................... 13گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)......................................................................................... 14جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16فصل سوم - امور مالی طرح................................................................................................................... 17جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش...................................................................... 18جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)............................... 19جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)............................................ 20جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385........................................... 21جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%................................................................ 22جدول 6 میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379........................................................................... 22نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379................................................................ 23جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385....................................................................... 23سال 1379............................................................................................................................................................... 23سال 1380............................................................................................................................................................... 27سال 1381............................................................................................................................................................... 30سال 1382............................................................................................................................................................... 33جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379.......................................................................... 37نمودار 3 روند صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379......................................................................... 37جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389.................................................................................................... 38نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 38جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید...................................................................................................... 39جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 40جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 40جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی.................................................................................................... 41جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی........................................................................................ 42جدول 15 هزینه وسایل حمل ونقل......................................................................................................................... 43جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 43جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت............................................................................................................. 44جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی........................................................................................................... 44جدول 19 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 45جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال......................... 45جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران....................................... 46جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 47جدول 23 برآورد برق مصرفی واحد.................................................................................................................... 47جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 48جدول 25 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 48جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 49فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................. 50نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 51خلاصه طرح :در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .مقدمه :به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت (به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش گفته می شود . کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین حاصل از انگور می باشد . تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000 سال قبل برمی گردد . تصور می رود که کشف کشمش به طور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد .از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد . ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است . بهتر است قبل ز وارد شدن به مبحث روش های تولید و سورت کشمش ، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود .حبه انگور از سه قسمت پوست ، گوشت و هسته تشکیل شده است . پوست در حدود 7 تا 12 درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد . در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد . رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد ، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود . رنگدانه ها اکثراً درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود . میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور ، شرایط جوی ، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد . عوامل محطی مانند نور ، دما ، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند .ضخامت پوست حبه در ارقام مختلف متفاوت بوده و در انبارداری و حمل و نقل عامل مهمی به شمار می رود . پوست حبه در مقایسه با گوشت آن دارای مقدار ویتامین بیشتری است . تعداد زیادی آنزیم های پلی فنل اکسیداز در پوست میوه انگور وجود دارد . تعداد هسته موجود در داخل حبه انگور به ارقام آن بستگی دارد و تعداد آن تا 4 عدد نیز ممکن است برسد . اندازه و شکل هسته ها بسته به نوع انگور تا 10 درصد از وزن حبه را تشکیل می دهد . هسته ها دارای 2 تا 10 درصد چربی و 7 درصد تانن می باشد . وجود هسته در انگور از بازار پسندی آن برای مصرف تازه خوری می کاهد . اندازه هسته رابطه مستقیمی با اندازه حبه انگور دارد . چرا که منبع اصلی تولید هورمون جیبرلین می باشد . گوشت انگور به طور کلی نزدیک به 82 تا 86 درصد از وزن کل خوشه را شامل می شود . و مهمترین قسمت انگور و بخش خوراکی میوه به شمار می رود . مواد تشکیل دهنده میوه انگور بسته به نوع رقم و شرایط آب و هوایی محل کاشت و درجه رسیدگی آن متفاوت است .بیشترین درصد وزن حبه را آب تشکیل می دهد . میزان آب انگور در ارقام مختلف با توجه به چگونگی وضع رویشی و درجه رسیدگی میوه متفاوت بوده و بین 70 تا 80 درصد متغیر است . سایر مواد شیمیایی از قبیل قندها ، اسیدهای آلی ، مواد ازته ، رنگدانه ها و غیره به صورت محلول در آن قرار دارند . در آب انگور تارتارات پتاسیم و نمک های معدنی ، منیزیم ، آهن ، منگنز و سیلیس وجود دارد .قسمت اعظم مواد جامد محلول انگور را کربوهیدرات تشکیل می دهد . کربوهیدرات پس از آب بیشترین ماده تشکیل دهنده انگور است . مقدار قابل توجهی از مواد قندی در نتیجه عمل فتوسنتز در برگ ها ساخته شده و در حبه انگور و سایر قسمت های دیگر گیاه ذخیره می شود .عمده ترین قندهای انگور گلوکز و فروکتوز است که در حدود 98 تا 99 درصد مواد قندی حبه انگور را تشکیل داده و به طور کلی 12 تا 27 درصد از وزن حبه را شامل می شود .نسبت گلوکز در اوایل مراحل رشد بیشتر از فروکتوز بوده ولی با پیشرفت دوران رشد و رسیدن حبه ها میزان گلوکز و فروکتوز حبه برابر می شود . علاوه بر قندها ، انگور دارای اسید تارتاریک و اسید مالیک فراوانی است که خدود 90 درصد کل اسیدهای انگور را شامل می شود . اسید سیتریک نیز در زمان رسیدن انگور به مقدار بسیار ناچیزی حدود 0.02 تا 0.03 درصد میوه وجود دارد .میزان اسیدها نیز در ارقام مختلف مقفاوت است . میزان پراکندگی قند و اسید در حبه ها عکس هم می باشند . یعنی بیشترین مقدار قند در زیر پوست وجود دارد . و تدریجاً به سمت هسته از مقدار آن کاسته می شود . دمای محیط اثر مستقیم بر روی میزان اسید انگور دارد. در مناطق سرد میزان اسید انگور بیشتر از مناطق گرم می باشد . مواد ازته موجود در انگور به صورت نیترات ها ، اسیدها و آمین ها وجود دارد . در آب انگور ازت به صورت نیترات آمونیوم موجود بوده که بر حسب نوع و ئقم انگور میزان آن متفاوت می باشد . انگور با مقایسه با سایر میوه ها دارای تیامین و اسید نیکوتینیک بسیار بالایی است .ریبوفلاوین و اسید فولیک نسبت به نور حساس بوده و مقدار زیادی از آنها به هنگام آب گیری میوه از بین می رود . در ارقام مختلف میزان اسید اسکوربیک یا ویتامین c متفاوت بوده و مقدار آن بین 1- 5.12 میلی گرم در هر 100 گرم ماده تازه گزارش شده است . قسمت اعظم این ویتامین در اثر فرآیند خشک کردن و تهیه کشمش از بین می رود . در زمان رسیدن میوه مقدار یادی از ویتامین ها درون حبه تشکیل می شوند .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید کشمش (سورت و بسته بندی)محل اجرا :1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 37 نفر می باشد .مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر می گردد.مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کشمش به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کشمش استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
پروژه کارافرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشطرح توجیهی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشکارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشدانلود پروژه کارگاه تولید و بسته بندی کشمشدانلود کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشطرح توجیه فنی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشتوجیه اقتصادی کارگاه تولید و بسته بندی کشمشکارگاه تولید و بسته بندی کشمش
- ۹۶/۰۶/۱۸