فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

فروشگاه فایل دانلود فایل

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار

دانلود پایان نامه طرح توجیهی پاورپوینت مبانی نظری پیشینه تحقیق کارآموزی پلن اتوکد پروژه مهندسی نرم افزار و فایل های مورد نیاز دیگر

  • ۰
  • ۰
طرح توجیهی تولید تافی و شکلات طرح توجیهی تولید تافی و شکلات ، در قالب word به همراه فهرست موضوع و معرفی طرح جداول سرمایه گذاری کل دوره بازگشت سرمایه فضای مورد نیاز اشتغال زایی سهم تسهیلات استانداردهای مربوطه بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنندگان محاسبات مربوطه توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است دسته بندی صنایع غذایی فرمت فایل doc حجم فایل 22 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 17 دریافت فایل فروشنده فایل کد کاربری 18 تمام فایل ها خلاصه طرح: موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : 600 تن در سالسرمایه گذاری کـل: 8/1488 میلیون ریالسهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریالسهم تسهیلات: 1330 میلیون ریالدوره بازگشـت سرمایه: هجده ماهمیزان اشتغالزایی : هجده نفر مقدمــه :شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می‌دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می‌باشد و همچنین می‌تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می‌گردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل 56% کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل 44% کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیکور ) در می‌آید. مناسب برای:اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباریگرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضاارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه‌های زود بازدهگرفتن مجوز‌های لازم از سازمان‌های دولتی و وزارت تعاونایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینیطرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد. طرح توجیهیدانلود طرح توجیهیدانلود طرح کسب و کاردانلود طرح کارآفرینیدانلود طرح توجیهی تولید شکلاتدانلود طرح تولید تافی و شکلاتدانلود طرح کارآفرینی شکلات
  • ۹۶/۰۳/۲۴
  • esi bol